Al jaren zijn wij partnerschool van  Blink. De lessen van Blink komen tot stand door co-creatie. Dat betekent dat de leerkrachten en de kinderen op de Hobbitstee meedenken over de lessen, ideeën en tips aandragen en samen werken om de lessen nog beter te maken.   
Blink vindt dat ontwikkelen samen moet gebeuren. Niet vanuit kantoor, maar door kinderen op te zoeken. Zij gaan met de kinderen in gesprek en kijken met onze lessen mee. Creeëren doe je samen, tijdens alle fases van het proces. 

De Hobbitstee werkt met de methodes van uitgeverij Blink. Deze uitgeverij is onder andere bekend van de Taptoe, Okki, Bobo en de National Geographic Junior.
We werken met Groove me, een methode waarbij de kinderen Engels leren door popmuziek. Vanaf groep 3 werken we ook met Blink wereld. Een vernieuwende methode voor de zaakvakken waarin ook de 21th century skills een duidelijk plek hebben. 
Inmiddels zijn wij ook betrokken bij Kazoo, de muziekmethode. We gaan het aankomende jaar de lessen van Kazoo die klaar zijn, geven en zeker ook nieuwe lessen samen met Blink testen.