Communicatie
Wij hebben op de Hobbitstee verschillende wegen om onze ouders goed te informeren. Om de informatiestromen zo goed mogelijk te laten lopen, waarbij we letten op de hoeveelheid informatie tegelijk, hebben we het volgende afgesproken:

Via het ouderportaal van basisonline ontvangt u korte mededelingen (bijv. De gymles van morgen gaat niet door) of een korte vraag (Heeft iemand nog melkpakken?). Ook ontvangt u nieuwsberichten van de groep van uw kind(eren) of mededelingen die voor de hele school gelden.

Een brief bevat informatie die u als ouder echt niet mag missen. Deze informatie komt k via het ouderportaal.

De Hobbitkrant gebruikt om u te informeren over allerlei festiviteiten, activiteiten en andere zaken die spelen op school. De Hobbitkrant ontvangt u elke vrijdag voorafgaand aan een nieuwe maand via de mail. Deze is ook terug te lezen op het ouderportaal.

De website van de school, www.bs-hobbitstee.nl, wordt gebruikt om u van informatie te voorzien over onze school. Hier zijn onder andere de maandelijkse notulen van de MR, fotos van (school)activiteiten, de schoolgids en de hobbitkranten terug te vinden.