Sinterklaas en Kerst
December is een drukke maand: sinterklaas en Kerst. Elk jaar wordt Sinterklaas op de Hobbitstee ontvangen door de kinderen en ouders van onze school. De school is dan helemaal versierd in sinterklaas-sfeer. Een paar dagen voor zijn komst hebben de kinderen vaak al iets in hun schoen gekregen en hebben de pieten de school op zijn kop gezet.
Als deSint het land weer uit is, wordt de Hobbitstee omgetoverd in kerstsfeer.  Als klap op de vuurpijl komen de kinderen op de laatste dag voor de kerstvakantie rond etenstijd als het donker is - weer terug op school om daar samen een kerstdiner bij kaarslicht te eten.

Carnaval
Carnaval is elk jaar een fantastisch feest. Als de kinderen verkleed op school komen, zijn er allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals een modeshow, hossen,  spelletjes, bioscoop, knutselen, een quiz etc. Dit is voor alle kinderen van de Hobbitstee een leuke en spannende gebeurtenis.

Voelt goed markt en sponsorloop
De Voelt goed markt is een gezellige activiteit waarbij kinderen en ouders samen onderdelen van de markt verzorgen. Er wordt gedanst, gegeten, gespeeld en de kinderen van de bovenbouw zorgen ervoor dat iedereen zich goed voelt.
Ook de hieraan gekoppelde jaarlijkse sponsorloop is een prima uitgangspunt. De twee activiteiten zijn samengevoegd tot een gezellig en gemoedelijk geheel. De opbrengst van de sponsorloop en van de activiteiten op de Voelt goed markt komen ten goede aan de school en aan een goed doel.